B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « riteit te herwinnen, dichter bij de consument is g »
May 20th, 2024, 7:31pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   riteit te herwinnen, dichter bij de consument is g
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: riteit te herwinnen, dichter bij de consument is g  
yaya2017

****

Posts: 260I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
riteit te herwinnen, dichter bij de consument is g
« on: February 18th, 2019, 11:58am »

Modify message

Maar Nike heeft nog steeds een aantal van de grootste namen in de sportwereld. Het Nike Air Vapormax Damskie heeft prijzige, levenslange deals met Cristiano Ronaldo, LeBron James Nike Air Max 2017 Femme en Michael Jordan, wiens Air Jordan-merk een zegen voor het bedrijf is. Nike heeft ook een sponsorovereenkomst met Serena Williams en heeft onlangs haar eerste lijn vrouwelijke Air Jordans uitgebracht. Nike is ook de offici?le Nike Air Span 2 Femme uniformleverancier van de NBA dit Nike Air Max Thea Femme seizoen - een deal die het van Adidas weghaalde. Nike heeft onlangs ook een langlopende samenwerking met de NFL afgesloten met een deal die loopt tot 2028. Wat hangt af van grote namen voor marketing en heeft nog steeds de grootste Nike Air Presto Femme namen. Maar Adidas heeft dat gebied aangetast. Nike Air Max 95 Femme In 2015 lokte het de NBA-superster James Harden uit de buurt van Nike. Vorige week kondigde het een 10-jarige deal aan met de University of Washington, waarbij Nike de offici?le sponsor werd. En om te concurreren voor vrouwelijke klanten Nike Air Max 95 Femme gingen ze een partnerschap aan met modeontwerper Stella McCartney www.marysiamilewski.fr en supermodel Karlie Kloss. Hoewel Nike nog steeds de koning is van de goedkeuringen, zei Yarbrough dat Adidas de productinnovatie van Nike "omwikkelde".

Zo debuteerde Adidas in april 2017 met een schoen met een 3D-geprinte zool  die meer maatwerk mogelijk maakt. Nike Air Max 90 Damskie De "Futurecraft 4D" wordt afgedrukt door middel van een proces dat digitale lichtsynthese wordt genoemd en dat UV-lasers gebruikt om een ??duurzame en flexibele schoen te cre?ren. De meeste 3D-geprinte materialen zijn hard en Nike Air Max 270 Femme stijf.Svezia zei dat de groei van Adidas de laatste tijd is vertraagd, maar het wint meer aan de markt. Adidas kan het momentum hebben, maar Svezia denkt dat Nike in het volgende fiscale jaar meer zal gaan groeien in Noord-Amerika. begint in juni. "Na 18 tot 24 maanden pijn op de Noord-Amerikaanse Nike Air Max 2017 Dames markt, begint Nike een product te lanceren dat Nike Air Max 2017 Damskie meer resoneert met consumenten," zei hij. "Nike daalt een stuk minder. Het is aan het afvlakken." Yarbrough zei dat een deel van de strategie van Nike om zijn vroegere populariteit te herwinnen, dichter bij de consument is gekomen.Nike heeft duidelijk gemaakt dat het Adidas EQT Support ADV Damskie zijn interacties met consumenten wil vergroten en versnellen hoe snel kan het product aan klanten krijgen. Het heeft ook recentelijk meer stappen ondernomen om de winkelervaring voor klanten in winkels en online te verbeteren.

In Adidas Falcon Damskie maart verwierf Nike een technologiebedrijf dat het gedrag van consumenten voorspelt. Vorige week kocht het een bedrijf dat kunstmatige intelligentie en 3D-modellering gebruikt om klanten te helpen winkelen. Het heeft ook plannen om zijn activiteiten uit te breiden in 12 grote steden, waaronder Nike Air Max 95 Damskie New York, Londen, Shanghai, Tokio, Parijs en Adidas Campus Damskie Mexico-stad. Nike zei dat die 12 steden goed zijn voor meer dan 80% van hun groei tot 2020. In een eerdere versie werd ten onrechte gezegd dat Serena Williams tekende om het merk Jordan te onderschrijven. Adidas is nog Adidas Superstar Damskiesteeds veel kleiner dan Nike: Adidas bracht in 2017Nike Air Max 90 Femme Rose  $ 5,3 miljard dollar in vergelijking met Nike's $ 15,2 miljard. Maar Adidas heeft een beter idee voor wat consumenten willen kopen, waardoor Nike zweet.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register