B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « neaker ontwerpen op Instagram Zaterdag. "" K "," A »
May 27th, 2024, 11:05am
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   neaker ontwerpen op Instagram Zaterdag. "" K "," A
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: neaker ontwerpen op Instagram Zaterdag. "" K "," A  
yaya2017

****

Posts: 260I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
neaker ontwerpen op Instagram Zaterdag. "" K "," A
« on: April 17th, 2019, 11:38am »

Modify message

Vanaf 18 januari in Atlanta lanceert Nike het Future Varsity-programma, dat Nike Free Run 2.0 Womens leiderschapstraining biedt aan 14 jonge Afro-Amerikanen die positieve verandering Nike Free Run 3.0 Dam in hun gemeenschap cre?ren. De deelnemers zullen worden gekoppeld aan mentors van binnen en buiten Nike om hun doelen te helpen bevorderen (hun projecten vari?ren van het organiseren van liefdadigheidsbasketbaltoernooien in Chicago tot het geven Nike Air Force 1 Womens van voedingseducatie aan jongeren in New York City). Leadership seminars, V & A-sessies met invloedrijke Afrikaanse www.corniloriding.co.uk Amerikaanse culturele leiders, een reis naar het National Center for Civil and Human Rights en nog veel meer staan ??gepland voor het eerste Nike Air Max 90 Womens Pink weekend. Gedurende de zes maanden van het programma zullen de mentoren de deelnemers regelmatig Nike Air Max 97 Womens adviseren en praktisch advies geven over manieren om hun projecten te laten groeien. In januari 2017 heeft Nike samengewerkt met twee organisaties, PeacePlayers International en MENTOR, om de kansen voor jongeren en hun gemeenschappen uit te www.jonhaylett.co.uk breiden. Twee jaar later heeft Nike geholpen haar bereik in de Verenigde Staten uit te breiden door meer communities te verbinden Nike Roshe Run Womens via sport en door meer mentor-mentee relaties in het leven van jongeren te bevorderen.

Met de hulp van Nike de afgelopen Nike Air Max 97 Womens twee jaar heeft PeacePlayers programma's opgezet in Brooklyn, Detroit, Los Angeles, Chicago en Baltimore, Nike Air Force 1 Femme waarbij basketbal wordt gebruikt om de kloof tussen jongeren te overbruggen. Alleen al in 2018 breidde MENTOR zijn programma's uit in het zuidoosten en het Nike M2k Tekno Dames westen van de VS met steun van Nike, pilotde een initiatief in drie steden om de Nike Free Run 3.0 Dam betrokkenheid van Nike bij mentoring te vergroten en blijft volwassenen verbinden met de kansen van jongeren in hun gemeenschappen via meer dan 2000 mentoringprogramma's in alle 50 staten. Als het gaat om de basketbal rivaliteit tussen de Duke University Nike Air Presto Dam en de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, is Virgil Abloh niet iemand die partij kiest. De ontwerper deelde Nike Air Max 90 Womens Pink de beelden van de coaches van beide teams uitgerust in zijn off-white x Nike sneaker ontwerpen op Instagram Zaterdag. "" K "," Abloh Nike Air Presto Womens ondertekende het beeld van de beroemde coach in zijn schoenen.

Duke-trainer Mike Krzyzewski (beter Nike Air Max 270 Womens bekend als "Coach K") leidde zijn team vanaf de zijlijn terwijl hij gekleed was in Off-White x Nike Air Force 1s. De sneakers worden geleverd in een zwart-witte Nike Free Run 3.0 Womens colorway en gecombineerd met een donkere blazer en grijze broek. Een van de Nike Air Max 90 Womens Blue felste rivaliteiten in universiteitsbasketbal is tussen Duke en UNC, de andere basketbal-krachtpatser die zich in dezelfde staat bevindt. En natuurlijk schudde de coach van UNC, Roy Williams, ook Abloh's ontwerpen op het veld. De kicks van William waren Nike Air Max 95 Womens de "UNC" Off-White Air Jordan 1s. Met Jordan Brand-naamgenoot Michael Jordan die onderdeel was van het 1982 UNC-team Nike Air Max 1 Womens dat een NCAA-kampioenschap won, is het geen verrassing dat de Air Jordan 1 wordt geleverd in een door UNC ge?nspireerde colorway. Abloh gaf Nike Air Force 1 Womens zijn eigen kijk op de schoppen uit in juni 2018. Terwijl hij aan het coachen was, combineerde Nike Air Max 97 Womens Williams zijn sneakers met een blauw pak met pinstrip en een babyblauwe patroonstropdas.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register