B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « maken. 11 maart 2019 - Het Nike-schoenenaanbod vo »
May 27th, 2024, 12:37pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   maken. 11 maart 2019 - Het Nike-schoenenaanbod vo
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: maken. 11 maart 2019 - Het Nike-schoenenaanbod vo  
yaya2017

****

Posts: 260I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
maken. 11 maart 2019 - Het Nike-schoenenaanbod vo
« on: May 13th, 2019, 4:01pm »

Modify message

De Armory Blue-tint van de laarzen Adidas Superstar Femme is ge?nspireerd op het prismatische licht dat door de glazen en ijzeren piramide van het Louvre in Parijs gaat (thuisbasis van het iconische Nike-Nike Air Max 720 Womens beeldhouwwerk). De Hyper Crimson-accenten brengen een vrolijk randje rond de Swoosh-omtrek, waardoor een koperen vlek ontstaat die flitst wanneer de laars Adidas Superstar Dam door het licht beweegt. Een klein lipje op de tong van elke laars is voorzien van het klassieke Nike Futura-logo en de woorden "THE GODDESS VAN OVERWINNING. Nike Air Max 2017 Womens "De enige platen presenteren een subtiel iriserend effect, dat doet denken aan beelden naarmate ze ouder worden. De Adidas Superstar Mujer laarzen zullen debuteren tijdens de laatste wedstrijd van het Europees Adidas NMD Dámské kampioenschap dames en zullen deze zomer in heel Frankrijk worden www.marysiamilewski.fr gedragen tijdens het belangrijkste damesvoetbaltoernooi voor vrouwen . 11 maart, 2019 - Het schoeisel van deze zomer demonstreert prachtige, Adidas ZX Flux Womens nieuwe manieren om kleur, constructie en materiaalinnovatie te benaderen. Het heeft twee versies van de Chuck 70, beide gebouwd met een  laarsritssluiting ingebed tussen een geregen ritssluiting die een alternatieve kant biedt. structuur met metalen ringaccenten. De iconische Chuck-enkelpatch is verwisseld voor een geborduurd "NW" -patch, een afkorting voor "New Warriors", een term die ook op de tonale neus van het silhouet is gedrukt. Alle Nike Air Max Thea Womens elementen zijn ontworpen om een ??spanning te vormen tussen high-concept elegantie en ruige rebellie.

1. Ge?nspireerd door Nike Air Max 90 Femme Rose alternatieve manieren om kleur te maken, maakt de Nike Plant Color Collection, met de Air Max 95 en de Blazer Low, gebruik van op planten Nike Air Max 270 Mujer gebaseerde kleurstof.2. Het Nike Flyleather Earth Day Pack combineert een van Nike's meest duurzame materialen met de unieke esthetiek van  kunstenaar Steven Harrington om de drager te inspireren met liefde voor de planeet.3. De Nike VaporMax 2 Random gebruikt overtollig Flyknit-garen (dat  anders naar een vuilstortplaats zou zijn gegaan) om een ??unieke schoen te maken. 11 maart 2019 - Het Nike-schoenenaanbod voor zomer-schoenen bestrijkt een groot aantal platforms - van klassiekers zoals de Air Force 1 naar de toekomst - voorwaarts Air Max 720. Scherpe focus op duurzame Adidas Superstar Mujer productie en unisex-dimensioneringsresultaten bij het voldoen aan een reeks voorkeuren. Georgina James, Senior Creative Director Nike Air Max 270 Mujer voor Nike-damesschoenen, deelt haar gedachten over vijf hoogtepunten uit de collectie:

De Nike ZoomX Vista Grind bouwt krachtige en Adidas NMD Mujeroverdreven functies rond de middenzool af.De Nike Air Max FF720 neemt een van onze belangrijkste innovatieplatformen, de 720 Air Max-tas, en geeft Nike Air Presto Mujer het een vrouwenspecifieke uitstraling met een nieuw bovenontwerp, een tussenzool en een buitenzool . De Nike VaporMax 2 Random is onze grote Nike Air Max Command Womens duurzaamheidsstandaard. De VaporMax is een schoen waar onze vrouwelijke consument mee resoneert, dus het feit dat de Air-Sole 75 procent gerecycled is, is een dubbele overwinning. Nike Air Max 1 Mujer De Nike Air Max Box neemt ons Air Max 270-platform en cre?ert een schoen die de drager comfort biedt en stabiliteit  voor bokstrainings.De Nike Air VaporMax Flyknit 2 LXX Swarovski is een showstopper. Het feit dat we mensen hebben gevraagd om het Nike Air Max 95 Femme te dragen tijdens awards shows, is een voorbeeld van hoe deze schoen de sneakercultuur vooruit helpt.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register