B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « m, responsiviteit, laag gewicht bieden en van de v »
April 25th, 2024, 9:08pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   m, responsiviteit, laag gewicht bieden en van de v
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: m, responsiviteit, laag gewicht bieden en van de v  
yaya2017

****

Posts: 260I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
m, responsiviteit, laag gewicht bieden en van de v
« on: September 24th, 2019, 9:38am »

Modify message

Mensen die deze schoen leuk Adidas Superstar Damen Schwarz zullen vinden: ernstige overpronators Nike Air Max 270 Womensvoor wie maximale bescherming de Adidas NMD Mujer nummer 1 prioriteit is. Mensen die het niet leuk Nike Air Max 90 Mujer vinden: alle anderen. Dat klinkt misschien alsof Nike Air Max 95 Womens we de Guardian in de prullenbak gooien, maar dat is niet www.alberttross.de zo; we waren gewoon verbluft door het terugkomen van een model www.raheembakare.co.uk waarvan we dachten dat het was uitgestorven: de schoen met bewegingsregeling. Dit is een zware, stijve schoen, met een ouderwetse mediale post die uitstekend kan voorkomen dat je voet naar binnen rolt, maar het ontbreekt aan de subtiliteiten die aanwezig zijn in de meeste hedendaagse hardloopschoenen. De markt heeft zoveel vooruitgang Nike Internationalist Womens geboekt op het gebied van demping, gewicht en stabiliteitsbenadering dat het voor velen, zoals een tester opmerkte, ¡®als een anachronisme¡¯ zal voelen. Maar het was de enige schoen die getest werd met slimme technologie:  een sensor in de schoen koppelt met Nike Air Max 720 Femme de UnderArmour MapMyRun-app om je Nike Internationalist Femme trainingsgegevens te geven, en dat was een plezier Adidas Superstar Mujer om te gebruiken.

Sommige hardlopers (meestal zwaardere www.roburharlingen.nl of beginners) vereisen of geven de voorkeur aan een Nike Air Max 97 Damen dergelijk robuust model; voor hen is de Guardian ideaal. Hoewel dit een raceschoen is die is ontworpen voor een breed scala aan hardlopers, is het niet voor iedereen. New Balance bedacht deze slanke speedster als een paar stappen hoger dan een spike; het wilde dezelfde goede pasvorm, responsiviteit, laag gewicht bieden en van de voorvoet springen, terwijl het nog steeds voldoende laterale stabiliteit en demping bood om toegankelijk te zijn voor de meeste hardlopers. Het is grotendeels gelukt. De voorvoet bevat een deel van het superstuiterende Fuelcell-schuim van het merk, dat is omgeven door een lichter,  steviger schuim. Onze testers hielden Nike Air Max 95 Femme van het reactievermogen, het stevige gevoel Adidas ZX 750 Mujer en de afzet en het gebreide bovenwerk bewoog Nike Air Max 90 Damen Rosa uitstekend toen de voet kromde.

?Het lage gewicht betekende Nike Air Max 2017 Mujer echter een aantal compromissen - hardlopers merkten een Nike Air Max 97 Femme gebrek aan ondersteuning op in de middenvoet, vooral bij snelheid. Ook is de omtrek van de schoen te smal voor iedereen behalve de dunste van de voeten. Dit is een goed doordacht product - een raceschoen die niet elitair is - dus hier is de hoop. Nieuwe balans brengt een paar belangrijke tweaks aan voor de volgende versie. -snellere streep die over de teenbak liep is ook gevallen. Voor de manier waarop ze voelen en de hoeveelheid die ze kosten, zou elke hardloper een paar moeten hebben. ' in de gebieden waar uw voet anders kan buigen.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register