B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « assurer de faire de la musculation »
April 22nd, 2024, 8:14pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   assurer de faire de la musculation
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: assurer de faire de la musculation  
Banning

***

Posts: 155I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
assurer de faire de la musculation
« on: April 7th, 2020, 4:16pm »

Modify message

Aankomende zaterdag is een van mijn favoriete dagen van het jaar: de New York Junior League Winter Ball. Het is een black-tie-evenement op The Plaza en Mary J. Blige en Rep. Carolyn Maloney (een van onze leden!) Zijn eregasten Adidas Superstar Donna dit jaar. Als covoorzitter van de PR-commissie van de competitie werk ik sinds het nieuwe jaar samen met mijn commissie om te proberen de pers voor dit evenement onder de aandacht te brengen.

Omdat ik al zoveel tijd en moeite heb gestoken in dit evenement, wil ik er zeker van zijn dat ik er goed uitzie. Hoewel ik denk dat ik er al behoorlijk Nike Air Max 95 Mens goed uitzie, zijn er een paar dingen die ik deze week ga doen om me voor te bereiden op dit weekend. Hoewel het dingen zijn die ik de hele tijd * moet * doen en meestal doe, zijn ze vooral belangrijk voor een groot evenement (of dat nu het soort is waarvoor je je verkleedt of het soort waarvoor je geen hardloopkleding draagt). )

Veel water. Ik wil geen gezwollen gezicht op foto's van dit fantastische evenement en water helpt onzuiverheden uit de rest van je lichaam weg te spoelen.
Vezels, Nike Air Max 270 Womens vezels, vezels. Het houdt je vol en zorgt ervoor dat je spijsverteringssysteem in beweging blijft, zodat je niet opgezwollen raakt door de grote dag. (Als u zich voorbereidt op een race, moet u de laatste paar dagen voor een race uw vezelgehalte verlagen en overschakelen op licht verteerbaar voedsel.)
Verminder het zout. Zout zorgt ervoor Nike Air Max Command Mujer dat je water vasthoudt. (Nogmaals, in het geval van race-voorbereiding, zou u waarschijnlijk het natriumgehalte in de laatste twee dagen voor de race moeten verhogen.)
Stop met drinken. Het kan ook leiden tot een opgeblazen gevoel.
Overweeg om te bezuinigen op zuivel en tarwe. Zuivel kan ontstekingen veroorzaken en ons lichaam zal tarwe opslaan Adidas Eqt Support Adv Hombre als je de calorie?n niet verbrandt. Als je niet kunt bezuinigen op tarwe, zorg dan in ieder geval voor volkoren.
Ok, dus dat zijn veel dingen niet. Wat moet je eten als je er in het weekend wat slanker uit wilt zien? Veel prote?ne en vet (ze houden je vol!) En volle granen zoals quinoa en bruine rijst. Je moet deze week ook wat krachttraining en yoga doen.

Heb je gezonde trucs om je (fysiek of mentaal) klaar te maken voor grote evenementen?

Twisted Trails Running Company: onze eigen Adidas Superstar Uomo lokale hardloopwinkel, bezoek ze zeker! Dit is een geweldige manier om bta- en trailkleding, hardloopuitrusting, voedingsproducten voor je hardloop en hardloopschoenen op te halen.

Ski Haus: Ski Haus's lange tijd lokale en bekwame medewerkers zijn geweldig voor informatie over lokale paden en kaarten voor uw avonturen. Ski Haus heeft ook Adidas Stan Smith Mujer geweldige outdoorkleding, schoenen en kampeerspullen.

Steamboat heeft veel te veel geweldige restaurants om op te noemen, maar sommige van mijn keuzes voor ontbijt, lunch en een snel happy hour zijn als volgt en de meeste zijn lokaal eigendom van oude Steamboat-bewoners.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register