B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « revenez sur environ un mile »
April 23rd, 2024, 6:47pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   revenez sur environ un mile
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: revenez sur environ un mile  
Banning

***

Posts: 155I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
revenez sur environ un mile
« on: May 6th, 2020, 5:10pm »

Modify message

Ik heb de Real Simple kip- en zoete aardappelsalade gemaakt, en het kwam eigenlijk best goed uit! De kip werd zelfs bruin zoals het hoort! (Ik ben zo berucht om dingen die te weinig of te gaar zijn.)
Terwijl ik het aan het koken was, leek de kip te droog te worden. Ik haat het woord m-o-i-s-t, maar dat is hoe ik mijn kip lekker vind, dus ik doe er een beetje groentebouillon in en laat het sudderen terwijl ik wachtte tot de zoete aardappelen en uien klaar waren met roosteren.

Het is zomer! De hitte stijgt, de Nike Air Max Thea Damen dagen zijn langer en degenen die dapper genoeg zijn om naar buiten te gaan, worden beloond met meer zweet - veel meer! Daarom is gehydrateerd blijven in de zomer zo belangrijk. Niemand wil een training afbreken omdat ze onvoldoende vocht hebben gedronken.

Maak je geen zorgen. Gehydrateerd blijven was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt je sporttas niet slingeren zonder 3-4 mensen te raken die een Hydro Flask of Corkcicle-waterfles vasthouden. Net als bij het sporten, moet je je hydratatieroutine spannend houden met af en toe nieuwe wendingen. Bedrijven zoals Nuun, GU en SWORD zijn gespecialiseerd in het geven van een boost aan uw water om energie, hydratatie en zelfs immuniteit te bevorderen.

We bieden enkele van de beste hydratatieproducten in het universum, dus we hebben een snel drankje gemaakt, perfect voor een lange zomerdag Adidas Zx Flux D¨˘msk¨¦ buiten. Limonade is een populair drankje (en dat is het nog steeds), dus we combineerden Nuun's Ginger-limonade met ijsblokjes gemaakt van hun Blackberry Citrus en gooiden het fruitige mengsel in een Hydro Flask die het tot 24 uur koel houdt!

Het proces is zo eenvoudig als het klinkt en vereist alleen dat je het ijs maakt voordat je klaar bent om naar buiten te gaan. Hier is hoe het is gedaan:

Waar er slechts 14 mijl aan wegen is, maar meer dan 14 mijl aan paden! Sitka is een van de grotere steden in het zuidoosten van Alaska met ongeveer 8.000 inwoners. Het is een populaire bestemming voor cruiseschepen in de zomer, met passagiers die dagelijks vanaf meerdere schepen in de stad worden afgeleverd. Sitka is het geboorteland van het Tlingit-volk en was de plek waar de Russen het territorium van Alaska aan de VS overdroegen. Er Adidas Ultra Boost mens zijn dus prachtige historische locaties in de stad om uw herstelwandelingen na de training te bekijken.

Sitka krijgt behoorlijk wat regen (bijna driemaal zoveel als Seattle - dus pak een regenjas) maar je kunt altijd de nabijgelegen vulkaan Mt. Edgecumbe of de talloze toppen die uit Baranof Nike Air Max 270 Damen Island steken, om nog maar te zwijgen van adelaars en walvissen! Pak je beerspray in je trailrunning-pack (maar niet in het vliegtuig - niet cool). Over de luchthaven gesproken, je kunt na de landing op een mijl lange stoep recht de stad in lopen - dus geen auto nodig. En geen van deze geweldige paden heeft een auto nodig - voel je voetafdruk van fossiele brandstof afnemen ... (behalve het vliegtuig of de veerboot die je net hebt genomen om hier te komen).

De Cross Trail doorkruist de achterkant van de stad door bos en muskusbomen (je nieuwe Adidas Tubular Femme favoriete uitzichtpunten) en over kleine (en grote) houten voetbruggen. De paden zijn goed ontwikkeld met altijd een paar andere hardlopers of fietsers in de buurt. Er zijn veel toegangspunten vanuit de stad en het is goed aangegeven. Aan de zuidkant kunt u het Totem-park oversteken, waar u Nike Air Pegasus 89 Herren het historische bezoekerscentrum kunt bezoeken en een tocht van 1,5 mijl kunt maken rond de beboste totempaallussen langs het strand met uitzicht op de bergen en Sitka Sound. U kunt de cross trail veranderen in een korte of langere run, afhankelijk van waar u toegang heeft. Een heen en terug kan oplopen tot ongeveer 12 mijl.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register