B  U  Y     /     S  E  L  L      S  E  C  T  I  O  N

  www.echoloft.com Rules for Buy / Sell Ads the Echo Loft Lounge (Hifi & Music Forums)   

You can do your part to help maintain the Echo Loft Buy/Sell Section... :)
[Click here to report anything out of the ordinary]
(Just put the URL of the advertisement and if necessary, a brief description of the problem in your email
)

Ad posting guidelines:
- Please limit yourself to 5 ads per day to avoid cluttering the board.
- Consolidate your items into fewer ads if you have too many items to advertise.
- Include prices (in Singapore dollars unless otherwise stated), condition, description, photos (if avail.)
Thanks!


 


  the Echo Loft (Buy/Sell Section) :: Powered by YaBB
  « vous Ítes plus susceptible »
February 29th, 2024, 11:39pm
Home Help Search Login Register

   the Echo Loft (Buy/Sell Section)
   Buy / Sell Forums (Singapore - Post prices in SGD)
   [Singapore] HIFI Equipment (Buy/Sell)
   vous Ítes plus susceptible
(Moderator: Admin)
Pages: 1 Send the topic Print 
   Author  Topic: vous Ítes plus susceptible  
Banning

***

Posts: 155I love YaBB 1 Gold!
   

E-Mail
vous Ítes plus susceptible
« on: September 25th, 2020, 11:08am »

Modify message

Als je merkt dat je geen rondingen rond de heupen of buste hebt, heb dan niet het gevoel dat je je silhouet moet verbergen onder ruches van tule en taft om het gebrek aan volume te compenseren. Een klassiek maar subtiel A-lijn frame geeft je echter de illusie van rondingen, met een vloeiende rok en verbeterde taille. Dat geldt ook voor een geaccentueerde halslijn, zoals een col of een sweetheart strapless buste. Beide accenten in trouwjurken passen comfortabel om je frame, genoeg om de plekken waar ze op zitten te accentueren, zoals je heupen en buste.

Magere bruid in zeer verfraaide, zilveren en witte trouwjurk van Naeem Khan met bijpassende sluier NAEEM KHAN - STANTON
Als alternatief is dit echter uw Prom Dresses Chicago kans om een ??gewaagd ontworpen jurk te dragen als u dat wilt. Vanwege het van nature slanke en slank uitziende frame dat bij dit lichaamstype wordt geleverd, kunt u het zich veroorloven om een ??jurk te kiezen die volledig is versierd met kant of borduursel, omdat uw frame dergelijke details kan vasthouden zonder al te dramatisch te zijn. Dit is uw kans om uw lichaamstype te gebruiken en te flatteren in plaats van het weg te verbergen.

Dit is het type lichaamsvorm waarbij vrouwen zowel aan de boven- als onderkant een zeer vol, rond silhouet hebben en een kleinere taille hebben. Ze hebben brede heupen, een volle buste en meestal, omdat de twee bovenste en onderste helften groot zijn, heeft ze een kleinere taille. Deze lichaamstypes worden als nogal wellustig beschouwd, met vrouwen met volle figuren en gedempte rondingen.

Dupioni - Brautkleider 2020 Dit is een stof die vaak wordt aangezien voor shantung, maar het is anders. Het is perfect voor elk moment van het jaar, aangezien het is gemaakt van zijde van twee zijderupsen. Het betekent dat het een dubbele zijden creatie is die een beetje aan de knobbelige kant is met een vleugje ruwe textuur. Het lijkt misschien zwaar, maar het is eigenlijk een stof die zich goed aanpast aan elk moment van het jaar.

Tule - Je kent tule. Het is als een net van stof dat je eerder onder de rok van een baljurk ziet dan waar dan ook. Het wordt vaak gebruikt om tutu's te maken, en het is niet de meest elegante stof om op een bruiloft te gebruiken. Het is erg goedkoop, maar het werkt goed onder een jurk om het een beetje body te geven. Het is licht, maar kan veel zwaarder lijken dan het is, zodat het relatief gemakkelijk gedragen kan worden gedurende Long Prom Dresses het hele jaar.

Satijn - Satijn is een mooie mix van talloze stoffen, waaronder enkele van de meest populaire. Het bestaat uit rayon, zijde en zelfs nylon. Het is tegelijkertijd licht maar zwaar, dus het werkt het hele jaar door goed. Het is erg bruids in termen van zijn glans, en Shoes het wordt regelmatig gebruikt in de bruidsjurkenindustrie. Het wordt vaak verward met satijn, maar het is heel anders omdat het niet van katoen is gemaakt. Het kreukt gemakkelijk, wat het voor sommige bruiden een beetje een probleem maakt. Het is heerlijk genoeg om op elk moment van het jaar te werken.

Shantung - Dit wordt gezien als een van de beste stoffen voor bruidsmeisjes. Het is licht zonder aanhankelijk of meedogenloos te zijn, en het is vleiend voor bijna elk lichaamstype. Wat het echter echt populair maakt, is het feit dat het goed fotografeert. het voelt licht zijdeachtig aan en het heeft een heel subtiel weefpatroon dat het uniek maakt.

Taft - Een zeer knapperig materiaal met een gladde afwerking, we zijn er dol op in de herfst, maar het werkt het hele jaar door goed. Teveel is nooit een goede zaak, maar er zijn veel Brautkleider Graz bruidsjurken die perfect werken met een vleugje taft in de rok. Het is echter prachtig, dus het werkt het hele jaar door goed.
Logged


 
Pages: 1 Send the topic Print 
Jump to:


the Echo Loft (Buy/Sell Section) (http://www.echoloft.com/cgi-bin/buysell2/YaBB.cgi)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright ?2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.

 
Home Help Search Login Register